donderdag 13 maart 2014

OSG Masterclasses

Hoi! Wij (Hayo & Larz) gaan jou wat vertellen over de masterclasses op het OSG!


Elke vrijdag verzamelen wij rond 8 uur voor de school, met Larz, Hayo, Jasper, Nick en Brammert. Als je te laat bent dan vertrekken we zonder je. We gaan dan op de fiets naar het OSG. Er fietst dan ook een begeleider mee, dat zijn onze ouders.


Als we daar aangekomen zijn zetten we onze fiets weg en gaan de school binnen…. We zit-ten dan in lokaal 403, dit is in het Bontekoe gebouw, dat is een bijgebouw. We hebben dan ons eigen ‘’klasje’’ Er staan dan twee VWO’ ers in de klas op ons te wachten en daar krijgen we dan lesjes van.

We hebben het nu gehad over: Filosofie, Waterschappen, Grieken en nu dus over Singer-Songwriter. Het is erg leuk, we krijgen wel bergen huiswerk op maar dat is niet erg want we hebben er allemaal plezier in om het te maken. We hebben dan een week de tijd om het af te maken maar het is wel de bedoeling dat je het allemaal op school maakt. Als je je huis-werk niet af hebt heb je een klein probleempje niet dat het heel erg is maar je kunt het beter maar voor elkaar hebben.

Nu hebben we de opdracht om ons favoriete liedje te ontleden, en een beginnetje te maken met een eigen liedje. Wij vinden het zelf erg leuk en ik denk dat als er volgend jaar weer mensen heen gaan dat het dan net zo leuk is!! Dus wij zeggen: GEWOON DOEN!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten